În cadrul FRMN, a fost executat un exercițiu de asigurare a securității navigației pe mare  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 07.02.2021, în cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a fost executat un exercițiu de asigurare a securității în timpul activităților de pregătire pentru luptă ale flotei, precum și a navigației civile din acvatoriul Mării Negre.

La exercițiu au participat echipajele posturilor radiotehnice și ale posturilor de transmisiuni ale Bazei Navale Crimeea din Sevastopol.

În timpul exercițiului, personalul a stabilit contactul vizual și electronic cu țintele atribuite, a asigurat acuratețea și actualitatea emiterii de date privind situația de la suprafața apei și, de asemenea, a efectuat orientarea de navigație a navelor care îndeplineau misiunile stabilite pe mare.

La activități au participat posturile de radiolocație staționare și mobile ale FRMN, care au confirmat un nivel ridicat de pregătire pentru îndeplinirea misiunilor potrivit destinației. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: De-a lungul litoralului Peninsulei Crimeea sunt amplasate o serie de posturi radiotehnice și de transmisiuni. De regulă, acestea sunt dislocate în punctele extreme dinspre apă și pe înălțimile peninsulei.

O parte dintre aceste puncte aparțin FRMN și au ca misiune asigurarea securității navigației, iar o altă parte aparțin Forțelor Aerocosmice și îndeplinesc misiuni în sprijinul aviației și apărării antiaeriene.

Probabil, la exercițiu au participat facilitățile FRMN, care se pare că sunt conduse din Baza Navală Crimeea de la Sevastopol.

Exercițiile de acest tip se desfășoară periodic în cadrul FRMN, de regulă o dată la câteva luni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s