Fregata Amiral Makarov și nava purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo ale FRMN au executat trageri de artilerie  

1

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 18.02.2021, echipajele fregatei Amiral Makarov și navei mici purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo au executat trageri de artilerie în acvatoriul Mării Negre.

“În timpul activităților de pregătire pentru luptă, echipajele celor două nave au îndeplinit misiuni de foc, distrugând peste 10 ținte maritime și aeriene ale adversarului convențional”, se arată într-un comunicat de presă al Statului major al FRMN, preluat de agenția Interfax.

Au fost executate trageri de luptă cu instalațiile de artilerie A-190 asupra unor ținte de la suprafața apei, al cărui rol a fost jucat de ținte-scut, precum și asupra unor ținte aeriene reprezentate de bombe de aviație luminoase, lansate de la bordul unor avioane aparținând Aviației navale a FRMN.

Tragerile de artilerie au fost executate într-unul dintre poligoanele maritime, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Makarov aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol, în timp ce nava mică purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo face parte din compunerea Brigăzii 41 Vedete Purtătoare de Rachete – Sevastopol din cadrul bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Probabil, cele două nave de luptă desfășoară misiuni de curs de tip K-2 pe mare. Este vorba despre activități individuale executate de nave, potrivit destinației.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s