Trupele din sud-vestul Federației Ruse se antrenează intens: peste 80 de exerciții tactice în 30 de poligoane  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 25.03.2021, că peste 160 de companii întărite de infanterie moto, tancuri și artilerie au încheiat executarea de exerciții tactice cu dublă partidă.

Activitățile de pregătire pentru luptă s-au desfășurat în 30 de poligoane de arme întrunite și complexe de antrenament din Regiunile Astrakhan, Volgograd și Rostov pe Don, Ținuturile Stavropol și Krasnodar (zona Kuban), republicile din Caucazul de Nord, Republica Crimeea și bazele militare din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

În total, în luna martie, au fost efectuate peste 80 de exerciții tactice cu dublă partidă la nivel companie.

Într-o concepție unică, subunități aparținând armatelor de arme întrunite și marilor unități de infanterie marină ale Flotilei din Marea Caspică și Flotei din Marea Neagră au desfășurat activități tactice și manevre în defensivă, în ofensivă, precum și cu îndeplinirea de misiuni în diverse forme de relief, în localități, pe timp de zi și de noapte.

La activitățile de pregătire pentru luptă au participat echipaje și piloți de pe avioane și elicoptere ale armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană. Zilnic, în sprijinul comandanților de companii au îndeplinit misiuni peste 20 de avioane și elicoptere.

La ordinal comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, Aleksandr Dvornikov, comandanții de subunități au îndeplinit misiuni în cooperare cu grupurile tactice mobile pentru lupta împotriva dronelor, în compunerea sistemelor de cercetare și foc. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În prezent, în cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud se desfășoară o verificare de control asupra perioadei de intrucție de iarnă.

Între altele, aceasta va include și o serie de exerciții tactice la nivel batalion.

Trebuie remarcat faptul că, în acest an, perioada de instrucție de iarnă se desfășoară aproape normal, în comparație cu anul 2020, când activitățile de pregătire pentru luptă au fost reduse în mod drastic, din cauza pandemiei de coronavirus.

În armata rusă se desfășoară o campanie intensă de vaccinare, până în prezent fiind vaccinați aproximativ 400.000 de militari.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s