Nava de patrulare Dmitry Rogachev a FRMN revine la Novorossiysk, după o misiune de 78 de zile

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 03.04.2021, că nava de patrulare Dmitry Rogachev a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) revine din Marea Mediterană la Novorossiysk, după ce a îndeplinit misiuni în compunerea Grupării navale operative a Forțelor Navale din zona maritimă îndepărtată.

În prezent, nava traversează Strâmtoarea Bosfor. Echipajul navei de patrulare asigură transferul planificat din Marea Mediterană în Marea Neagră, către punctul de dislocare permanentă din Novorossiysk.

Nava a îndeplinit misiuni speciale în zona maritimă îndepărtată începând din luna ianuarie 2021. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trecerea navei de patrulare Dmitry Rogachev prin Strâmtoarea Bosfor a fost confirmată și de sursele locale turcești de pe Twitter, care au publicat fotografii cu aceasta.

2

Nava aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN, fiind dotată cu rachete de croazieră de tip Kalibr.

Nava de patrulare Dmitry Rogachev a ieșit din Marea Neagră pe 16 ianuarie, afându-se astfel în misiune timp de 78 de zile.

Surse: mil.ru, twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s