Federația Rusă transferă tehnică militară grea în Peninsula Crimeea

1

Analiză remnmilitaryblog.com

Pe rețelele de socializare continuă să apară postări ale unor utilizatori ruși referitoare la mișcările de trupe și redislocările de tehnică militară către Peninsula Crimeea.

Astfel, pe 06.04.2021, a fost postat un material video cu o garnitură feroviară, aflată în stația Kropotkino, încărcată cu instalații de artilerie autopropulsate de tip 2S4 Tiulpan. Echipamentele aparțin Unității Militare 64670, respectiv Brigada 291 Artilerie. Marea unitate face parte din compunerea Armatei 58 arme întrunite a Regiunii Militare Sud. Începând din anul 2011, locul de dislocare permanentă al acestuia este localitatea Troitskaya din Republica Ingușetia. Garnitura feroviară a ajuns în stația Aivazovskaya, cunoscută și ca Feodosia.

2

Un alt material video a fost filmat tot în stația Kropotkino și include două eșaloane de echipamente militare. Unul dintre acestea aprține Regimentului 291 Infanterie Moto și se deplasează de la Khankala către Feodosia, iar cel de-al doilea din compunerea Brigăzii 136 Infanterie Moto se deplasează pe ruta Buynaksk – Kerci.

3

Eșaloane din aceleași unități au fost transferate în Crimeea și în zilele trecute. Acest lucru arată că Rusia nu a încheiat încă formarea dispozitivului militar din peninsulă.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s