Fregata Ladny a FRMN a ieșit pe mare, după finalizarea reparațiilor planificate

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 07.04.2021, fregata Ladny a Flotei ruse din Marea Neagră a ieșit din Sevastopol într-un poligon maritim de pregătire pentru luptă, după finalizarea unor reparații planificate.

Echipajul navei va efectua o verificare complexă a mecanismelor și echipamentelor acesteia, va testa unitatea energetică principală în diverse regimuri de lucru și manevre și va desfășura o serie de antrenamente de luptă pentru vitalitatea navei.

După revenirea în punctul de dislocare permanentă, pe fregata Ladny va continua pregătirea echipajului în vederea desfășurării misiunilor de curs și pentru introducerea navei în compunerea forțelor gata de luptă permanent ale FRMN. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Ladny aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN. Alături de crucișătorul Moscova și fregata Pytlivy, fregata Ladny este una din navele vechi ale diviziei.

Între timp, distrugătorul Kerci și fregata Smetlivy au fost retrase din înzestrare. În timp ce prima navă a fost dezafectată în urma unui incendiu, cea de-a doua a fost transformată în muzeu.

De asemenea, în compunerea diviziei au fost incluse trei fregate noi Poriect 11356. Este vorba despre Amiral Grigorovici, Amiral Essen și Amiral Makarov.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s