Fregata Amiral Essen a FRMN a executat trageri de artilerie asupra unor ținte de coastă

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 08.04.2021, echipajul fregatei Amiral Essen a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat trageri de artilerie asupra unor ținte de coastă, amplasate în poligonul Opuk din Peninsula Crimeea.

Tragerile au fost efectuate în cadrul verificării de control a forțelor FRMN asupra perioadei de instrucție de iarnă.

În cadrul primei etape a tragerilor, echipa unității de luptă rachete și artilerie de la bordul fregatei a îndeplinit algoritmi de acțiune pentru executarea activităților de intrucție și luptă.

Pe timpul celei de-a doua etape a activităților, artileriștii au executat trageri cu instalația de artilerie A-190 asupra unor ținte de coastă.

Personalul de la bordul fregatei a distrus ținte aflate atât în vizibilitate directă, cât și invizibile, în baza datelor de navigație, cu utilizarea unui punct de vizualizare suplimentar.

În următoarea etapă a verificării, va fi evaluată coeziunea acțiunilor echipajului fregatei Amiral Essen, în timpul unor exerciții comune de respingere a unui atac aerian al adversarului convențional, împreună cu avioane de vânătoare ale Aviației navale a FRMN. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Essen aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN. Aceasta este una din cele trei nave Proiect 11356 primite de FRMN după anul 2014.

A doua fregată de acest tip, Amiral Makarov, se află în Marea Neagră, în timp ce a treia fregată, Amiral Grigorovici, îndeplinește misiuni în Marea Mediterană în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s