Zbor cu repetiție: O dronă americană de cercetare RQ-4B a evoluat din nou în Regiunea Mării Negre

foto

Analiză remnmilitaryblog.com

Potrivit surselor de monitorizare a aviației de pe Twitter, pe 21.09.2021, o dronă americană de cercetare RQ-4B Global Hawk a îndeplinit o nouă misiune de tip ISR (IntelligenceSurveillanceReconnaissance) în Regiunea Mării Negre. Zborul a fost aproape identic cu unul similar efectuat pe 16 septembrie.

Drona, cu numărul de înregistrare 04-2021 și indicativul radio FORTE10, a decolat de la Baza Aeriană Sigonella de pe insula italiană Sicilia. Aparatul de zbor fără pilot a ieșit deasupra Mării Negre de pe teritoriul Bulgariei. Acesta a evoluat la o altitudine de aproximativ 16.155 de metri, cu o viteză de circa 680 de kilometri pe oră.

foto 1

Aparatul de zbor fără pilot a efectuat mai multe treceri la sud-vest și sud-est de Peninsula Crimeea, precum și la sud-vest de Ținutul Krasnodar. Ulterior, acesta a intrat în spațiul aerian al Georgiei, unde a monitorizat situația trupelor rusești din Abhazia, Osetia de Sud și Nagorno-Karabah.

foto 2

Drona a revenit în proximitatea frontierelor rusești din Crimeea, după care a urcat în nordul Mării Negre și a intrat pe teritoriul Ucrainei. Aceasta a efectuat mai multe treceri de-a lungul liniei de demarcație din Donbas și a părăsit regiunea.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s