Expert militar rus: Operația Rusiei de impunere a păcii în Ucraina se va încheia la granițele Transnistriei

foto

Conflictul armat din estul Ucrainei continuă într-un mod lent, determinându-i pe analiști să facă previziuni cu privire la dezvoltarea acestei situații. Expertul militar rus Konstantin Sivkov și-a împărtășit viziunea despre perspectivele armatei ucrainene în Donețk și Lugansk cu jurnaliștii canalului de internet “Sputnik în limba rusă”.

Potrivit declarațiilor lui Sivkov, Forțele Armate ale Ucrainei se vor confrunta cu o soartă de neinvidiat în cazul unui atac asupra celor două republici. În urma ofensivei împotriva milițiilor și succesul în unele sectoare ale frontului, batalioanele naționale din Donețk și Lugansk vor începe să curețe teritoriile. Ulterior, Rusia va intervene în conflict.

Cele mai active unități ale armatei ucrainene vor fi distruse rapid și va începe o înaintare treptată a trupelor ruse, împreună cu formațiunile militare ale republicilor nerecunoscute, în interiorul Ucrainei. Aceștia vor fi atacați de formațiuni individuale ale Forțelor Armate din Ucraina, care vor fi suprimate rapid sau vor trece de partea eliberatorilor și vor continua cu ei.

În a patra sau a cincea zi a operațiunilor, regimul de la Kiev își va da seama că zilele sale sunt numărate, iar oficialii ucraineni vor începe să-și ia zborul. Acest fapt va marca sfârșitul existenței statului ucrainean în forma sa actuală. Soldații independenți vor trece haotic de partea trupelor Federației  Ruse ori vor dezerta în masă.

“Acele unități independente, care vor încerca să reziste vor fi foarte repede suprimate. După care, trupele ruse vor ajunge la granițele Transnistriei”, a remarcat expertul.

Sivkov consideră că operația Rusiei de a forța Ucraina la pace va dura de la o săptămână la două, maximum o lună. Un astfel de sfârșit trist așteaptă Kievul, deoarece Forțele Armate ale Ucrainei, cu excepția unor generali și ofițeri hrăniți într-un mod deosebit de generos, nu vor lupta împotriva rușilor și a propriilor cetățeni.

Sursa: topcor.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s