Nave de luptă ale FRMN au executat trageri de artilerie în acvatoriul Mării Negre

foto

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 27.09.2021, crucișătorul purtător de rachete Moscova și nava de patrulare Ladny aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat un complex de exerciții navale, cu executarea de trageri de artilerie, în poligoane maritime de pregătire pentru luptă.

În acvatoriul Mării Negre, echipajele navelor au îndeplinit misiuni de manevrare în luptă, precum și de căutare, descoperire și distrugere a minelor marine și a țintelor maritime. De asemenea, acestea au respins atacurile aeriene ale adversarului convențional, în timpul unui exercițiu de apărare antiaeriană și de ducere a luptei navale, cu executarea de trageri de artilerie cu armamentele de la bord.

În același timp, pe parcursul exercițiului, echipajul crucișătorului purtător de rachete Moscova a îndeplinit algoritmi de întrebuințare a complexului principal de rachete, în scopul executării lansărilor de rachete.

Exercițiul s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă și al activităților zilnice ale FRMN în anul de instrucție 2021. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Crucișătorul purtător de rachete Moscova și nava de patrulare Ladny fac parte din compunerea Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN.

Crucișătorul este singura navă de luptă de rang I rămasă în înzestrarea FRMN. În schimb, în dotarea flotei au fost introduse o serie de nave noi și submarine purtătoare de rachete de croazieră de tip Kalibr.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s