Aproximativ 5.000 de parașutiști ruși au fost alertați pentru participarea la exerciții în sud-vestul Federației Ruse

foto 1

Ministerul rus al Apărării a informat că, pe 19.10.2021, aproximativ 5.000 de militari aparținând marii unități de desant-asalt din Novorossiysk a Trupelor de Desant Aerian au fost alertați în cadrul verificării de control și au efectuat marșuri în poligoane din trei subiecți din sud-vestul Federației Ruse.

“În cadrul verificării de control pentru anul de instrucție 2021, subunități ale marii unități de desant-asalt din Novorossiysk au fost alertate și s-au deplasat în poligoane din Ținutul Krasnodar, Ținutul Stavropol și Republica Crimeea, unde au trecut la desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului preluat de agenția Tass.

La exerciții participă aproximativ 5.000 de militari și aproape 1.500 de unități de armamente, tehnică militară și specială.

Verificarea este condusă de comandantului Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse, general colonel Andrei Serdiukov. Acesta a inspectat ieșirea practică a subunităților cu tehnica din dotare în raioanele de concentrare și a evaluat metodele de conducere ale comandanților în punctele de conducere, pe timpul activităților de trecere a trupelor la un nivel superior de pregătire pentru luptă.

“Pe parcursul următoarelor două săptămâni, personalul unităților din Novorossiysk, Stavropol, Anapa și Feodosia își va demonstra profesionalismul în cadrul unor activități de pregătire de foc, tactică și tactică de specialitate”, se menționează în comunicatul de presă al Ministerului rus al Apărării.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s