Rusia va întări apărarea Peninsulei Crimeea prin crearea unui regiment de desant-asalt la Feodosia

1

Ministerul rus al Apărării a informat, pe 21.10.2021, că, până la 01 decembrie, vor fi finalizate măsurile organizatorice privind formarea unui nou regiment de desant-asalt în Crimeea.

Regimentul va fi constituit pe baza Brigăzii 56 Desant-Asalt dislocată în localitatea Kamyshin din Regiunea Volgograd. Locul de dislocare permanentă al regimentului va fi în garnizoana Feodosia, unde se află în construcție un nou orășel militar pentru parașutiști. Prima fază de construire a obiectivelor noii unități se va încheia la sfârșitul acestui an, iar cea de-a doua la sfârșitul anului viitor.

Construcția noului orășel militar este supravegheată personal de comandantul Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse, general colonel Andrei Serdiukov, care inspectează pentru a doua oară obiectivele de la Feodosia.

După cum s-a anunțat anterior, până în prezent au fost construite sau se află în curs de finalizare clădirea statului major al unității, două dormitoare pentru soldați, fiecare cu 300 de locuri, o cantină pentru 750 de persoane, două puncte de control, din care unul tehnic, precum și un platou pentru tehnica militară și specială. În cursul anului viitor, vor fi finalizate încă trei dormitoare pentru soldați și un parc auto. În plus, până la 01 septembrie 2022 va fi construită și o grădiniță nouă pentru copii militarilor.

Noul regiment de desant-asalt va face parte din compunerea Diviziei 7 Desant-Asalt din Novorossiysk.

Ministerul rus al Apărării intenționează să întărească apărarea Peninsulei Crimeea pe fondul creșterii prezenței NATO în Regiunea Mării Negre.

Anterior, în peninsulă a fost dislocat un batalion de desant-asalt, care era înlocuit periodic, pe principiul rotației.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Până la 01.12.2021, în Crimeea va fi operaționalizat Regimentul 56 Desant-Asalt – Feodosia, care va fi integrat în compunerea Diviziei 7 Desant-Asalt – Novorossiysk.

În acest fel, divizia va dispune de trei regimente de desant-asalt, pe lângă regimentul din Crimeea aflându-se deja în serviciul de luptă Regimentul 108 Desant-Asalt – Novorossiysk și Regimentul 247 Desant-Asalt – Stavropol.

Trebuie menționat faptul că Brigada 56 Desant-Asalt – Kamyshin a fost împărțită practic între Divizia 7 Desant-Asalt – Novorossiysk a Trupelor de Desant Aerian și Divizia 20 Infanterie Moto – Volgograd a Regiunii Militare Sud.

Divizia 20 Infanterie Moto a fost constituită recent în cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocherkassk, unitățile acesteia fiind dislocate în garnizoanele Volgograd și Kamyshin.

Surse: tass.ru, topwar.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s