Un avion american de patrulare antisubmarin P-8A Poseidon “a scanat” bazele navale ruse de la Sevastopol și Novorossiysk

1

Analiză remnmilitaryblog.com

Sursele de monitorizare a aviației de pe Twitter au informat că, pe 14.11.2021, un avion de patrulare antisubmarin P-8A Poseidon aparținând Forțelor Navale ale SUA a îndeplinit misiuni specifice deasupra apelor neutre ale Mării Negre, insistând în proximitatea Bazelor Navale din Sevastopol și Novorossiysk ale Flotei ruse din Marea Neagră.

Avionul Boeing P-8A Poseidon a decolat de la Baza Aeriană Sigonella de pe Insula Sicilia (Italia). Aeronava, cu numărul de înregistrare P8-NOREG, a evoluat la o altitudine de aproximativ 8.685 de metri, cu o viteză de circa 700 de kilometri pe oră.

2

Avionul american a efectuat mai multe treceri la sud-vest de Sevastopol și sud-vest de Novorossiysk, apropiindu-se la distanțe foarte mici de frontierele rusești. De exemplu, la Novorossiysk, aeronava s-a apropiat la 16 kilometri de apele teritoriale rusești.

3

În mod clar, avionul de patrulare antisubmarin al Forțelor Navale americane a vizat cele două baze navale principale din Sevastopol și Novorossiysk ale Flotei ruse din Marea Neagră.

4
Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s