În Federația Rusă, a fost formată prima companie de mașini de luptă pentru sprijinul tancurilor de tip Terminator

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Centru din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 01.12.2021, că, în compunerea unui regiment al diviziei de tancuri din Regiunea Chelyabinsk, a fost formată prima companie dotată cu nouă mașini de luptă pentru sprijinul tancurilor de tip Terminator.

Anterior, mașina a trecut, cu succes, testele serviciului experimental. Terminator este o mașină de luptă șenilată, multifuncțională, cu o manevrabilitate ridicată. Aceasta este destinată pentru sprijinul de foc și este dotată cu armamente puternice și dispozitive moderne pentru conducerea tragerii. Vehiculul este capabil să lovească ținte cu blindaj ușor, tancuri și mașini de luptă ale infanteriei, precum și elicoptere și avioane ale adversarului, care zboară la joasă altitudine.

În noul an de instrucție, care a început pe 01.12.2021, echipajele noilor mașini de luptă vor participa la peste 30 de exerciții tactice ale diviziei de tancuri a Regiunii Militare Centru, desfășurate la diferite niveluri. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Compania dotată cu mașini de luptă Terminator a fost formată în cadrul Diviziei 90 Tancuri – Ekaterinburg a Regiunii Militare Centru. Unitățile și subunitățile acesteia sunt dislocate în Regiunile Chelyabinsk și Sverdlovsk.

Forțele principale ale diviziei sunt reprezentate de trei regimente de tancuri (6, 80, 239), un regiment de infanterie moto (228) și un regiment de artilerie autopropulsată (400). Aceasta mai dispune de un batalion de cercetare (30), un divizion de rachete antiaeriene (288), un batalion de geniu (351), un batalion de transmisiuni (33), un batalion de asigurare tehnico-materială (1122) și un batalion medical (26).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s