Infanteria Marină a Flotei ruse din Marea Neagră a început desfășurarea de exerciții în Peninsula Crimeea

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 03.12.2021, peste 500 de militari aparținând marii unități de Infanterie Marină a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au sosit în poligoanele de pregătire pentru luptă din Peninsila Crimeea.

Pe timpul deplasării către poligoane, subunitățile de infanterie marină au îndeplinit misiuni de apărare a coloanelor de tehnică militară și de neutralizare a grupelor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

În condiții de campanie, infanteriștii marini vor desfășura activități de conducere a tehnicii de luptă și de pregătire pentru foc. De asemenea, aceștia vor efectua trageri de luptă asupra unor poziții-țintă cu toate categoriile de arme de tragere și cu complexele antitanc, în timp ce mecanicii-conductori vor exersa tehnici de conducere pentru depășirea diferitelor obstacole de pe teren accidentat și din zona de litoral.

Exercițiul se desfășoară în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei pe timpul perioadei de instrucție de iarnă a anului de instrucție 2022. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol a FRMN.

Ieșirea în teren a acestora confirmă faptul că trupele ruse au început în forță noul an de instrucție, trecând din primele zile ale acestuia la desfășurarea unor activități intense de pregătire pentru lupă.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s