Un astrolog rus a găsit semne care confirmă o profeție a lui Nostradamus despre cel de-al Treilea Război Mondial

1

În cadrul unui interviu pentru iReactor, astrologul rus Pavsekaky Bogdanov a declarat, pe 15.01.2022, că o profeție timpurie a francezului Nostradamus despre cel de-al Treilea Război Mondial se confirmă în ianuarie 2022.

Într-un fel sau altul, începutul celui de-al Treilea Război Mondial figurează în predicțiile mai multor “ghicitori”. Prima mențiune despre un conflict de asemenea amploare a apărut în scrierile astrologului francez Michel de Notredam, mai cunoscut sub numele de Nostradamus. Acesta a susținut că războiul va începe după zborul unei comete sau a unui asteroid mare în apropierea Pământului. După aceea, o alianță va cuceri cea mai mare parte a Europei. Aceasta va fi reprezentată de “armata chineză estică”.

În predicția lui Nostradamus, s-a scris, de asemenea, că agresorul va ataca din Est. Într-unul din texte, Nostradamus a prezis că Europa se va prăbuși, din cauza unui anumit “Rege estic”.

Astrologul Pavsekaky Bogdanov a remarcat faptul că profețiile lui Nostradamus s-ar putea adeveri în 2022. Eroarea acestora ar fi astfel de aproximativ 30 de ani.

Trebuie precizat că Nostradamus a prezis și intrarea Europei în cel de-al Doilea Război Mondial. Eroarea acelei predicții a fost de numai opt ani.

“Europa sub forma de atunci a căzut și s-a divizat”, a menționat Bogdanov.

Potrivit declarațiilor acestuia, asteroidul 7482 (1994 PC1) se va apropia de pământ pe 18 ianuarie, iar NASA l-a evaluat drept “potențial periculos”. Până la apariția asteroidului în Europa, situația geopolitică s-a schimbat în mod dramatic. “Întregitorii Europei” și-au părăsit posturile politice (Angela Merkel) și a apărut un anume Boris, care “a divizat” regiunea. Anterior, acest rol i-a fost atribuit lui Boris Elțîn, dar s-a dovedit că acesta este, cel mai probabil, primul ministru britanic, Boris Johnson.

După cum a precizat astrologul rus, foarte curând, lumea va fi împărțită în sfere de influență. Astfel, o serie de jucători europeni pot intra, în mod neașteptat, în sfera de influență rusă.

“O lume multipolară, reprezentată de Europa, Rusia, China și America, se va transforma în una bipolară: Rusia și China împotriva UE și a Statelor Unite. După 2022, Rusia, din cauza problemelor economice și politice, va juca un rol important pe terenul european. Unele țări se vor desprinde de spațiul european, intrând în alianțe militare și politice cu Moscova și Beijingul. Acesta va fi începutul unor schimbări incredibile, care vor dura opt ani. Exact cum a avut Europa opt ani din 1937 până în 1945”, a spus Bogdanov. 

Surse: politros.com, inforeactor.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s