Au luat patru și mai vor patru: Șeful Parlamentului din Crimeea a invitat patru regiuni din Ucraina să se gândească la aderarea la Rusia

1

Șeful Parlamentului Republicii Crimeea, Vladimir Konstantinov, a declarat, pe 22.10.2022, că Regiunile Nikolaev, Odesa, Dnepropetrovsk și Harkov ar trebui să se gândească la pregătirea unor referendumuri privind aderarea la Rusia, deoarece eliberarea lor este inevitabilă.

Potrivit agenției de presă RIA Novosti, Konstantinov a precizat că pentru aderarea la Rusia trebuie doar să fie stabiliți termenii în care se vor desfășura referendumurile din cele patru regiuni.

În opinia sa, Regiunile Sumi, Poltava și Chernigov vor fi următoarele în linia de aderare la Rusia.

Șeful Parlamentului Crimeii este convins că, în împrejurări relevante, regiunile menționate “vor alege Rusia în locul acelei găști care a ajuns la putere și folosește teritoriul țării și oamenii săi în scopuri proprii și distruge țara transformând-o într-un fel de enclavă criminală”.

“Vom ajuta la refacerea acestor teritorii ale Ucrainei. Este nevoie doar de timp”, a spus Konstantinov.

În același timp, acesta a menționat că Occidentul, care a declanșat conflictul din Ucraina, ar trebui să încerce să înțeleagă Rusia, istoria ei și caracterul poporului rus, precum și mentalitatea rușilor.

După cum a precizat Konstantinov, aceste neînțelegeri au fost cele care au dus la actualul conflict din Ucraina.

El a numit introducerea legii marțiale în noile regiuni rusești o soluție corectă și oportună. “Există acțiuni militare, undeva cu intensitate medie, undeva mai active, ca de exemplu în Regiunea Herson. Desigur, o astfel de formă juridică permite organizarea corectă a proceselor legate de implementarea operațiunii militare speciale, inclusiv umanitare, industriale și de altă natură”, a subliniat Konstantinov. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Deși nu o spun cu voce tare, probabil că oficialii de la Moscova gândesc la fel ca șeful Parlamentului Crimeii. Astfel, cu siguranță, după eliberarea completă a celor patru regiuni care au fost integrate recent în Federația Rusă, va fi luată în calcul continuarea ofensivei cel puțin în Regiunile Nikolaev și Odesa.

Ulterior, în funcție de evoluția situației, se va pune problema “eliberării” Regiunilor  Harkov și Dnepropetrovsk, precum și a celorlalte trei numite de Konstantinov (Sumi, Poltava și Chernigov).

Sursa: vz.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s