Rușii construiesc linii defensive în nordul Peninsulei Crimeea. Imagini din satelit confirmă săparea de șanțuri și tranșee

foto

Potrivit portalului rusesc topcor.ru, în ultimele zile, pe Internet au apărut o serie de imagini prin satelit de la compania americană Planet Lab, care arată că armata rusă contruiește linii defensive în nordul Peninsulei Crimeea. Astfel, pe lângă drumurile care duc în Peninsulă din regiunea Herson se construiesc poziții ale Forțelor Armate ruse.

Experții occidentali au observat faptul că, în prima fotografie, făcută în apropierea orașului Armiansk și datată 05 noiembrie, apare săparea unui șanț zimțat. În plus, un escavator se află în plin proces de escavare. Noul șanț traversează câmpul, perpendicular pe drum, pe canal și pe linia adiacentă (paralelă) de șanțuri săpate anterior.

foto 1

În cea de-a doua fotografie, realizată în apropierea satului Chongar din Regiunea Herson și datată 10 octombrie, este semnalată prezența unei rețele de tranșee. Mai mult, se înregistrează progrese semnificative față de ceea ce s-a observat în această zonă pe 12 august.

foto 2

Analiștii au ajuns la concluzia că refacerea vechilor tranșee și crearea altora noi în apropiere de Armiansk și Chongar nu trebuie considerată ca un indiciu al unei posibile retrageri a trupelor ruse în aceste poziții. Forțele Armate ale Federației Ruse au suficiente forțe și mijloace în Regiunea Herson pentru a se confrunta cu Forțele Armate ale Ucrainei. Rușii pur și simplu și-au schimbat abordarea față de operațiunea militară specială și acum operează pe principiul “reasigurării”, care este mai bun decât “orice abordare arogantă”.

Sursa: topcor.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s