Noi atacuri cu drone la Sevastopol. Din motive de securitate, traficul maritim de pasageri a fost oprit temporar

foto

În cadrul unui mesaj postat pe canalul său de Telegram, guvernatorul Sevastopolului, Mikhail Razvozhaev, a anunțat că, pe 22.11.2022, asupra localității a fost executat un nou atac cu drone. Potrivit unor date preliminare prezentate de acesta, două aparate de zbor fără pilot au fost doborâte de apărarea antiaeriană.

“Chiar în acest moment, forțele de serviciu ale apărării antiaeriene lucrează. Au loc noi atacuri cu drone. Două aparate de zbor fără pilot au fost deja doborâte. Toate forțele și serviciile se află în stare de alertă. Niciun obiectiv civil nu a fost lovit”, se arată în mesajul guvernatorului Razvozhaev, care a fost preluat de agenția de presă Tass.

Ulterior, Direcția pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din Sevastopol a anunțat că, din motive de securitate, transportul maritim de pasageri a fost oprit temporar. Astfel, pentru transportul pasagerilor către punctele finale de oprire de pe străzile Zaharov și Nakhimov au fost folosite rute ocolitoare. De regulă, partea de nord a Golfului Sevastopol și zona principală a orașului sunt conectate prin traficul cu nave și feriboturi, unde călătoriile durează mult mai puțin decât drumul în jurul golfului.

Ultimele atacuri cu drone asupra Sevastopolului au fost efectuate pe 01 și 08 noiembrie. De asemenea, pe 29 octombrie, forțele Flotei ruse din Marea Neagră au respins atacurile executate de Forțele Armate ale Ucrainei asupra Sevatopolului, cu întrebuințarea de drone aeriene și maritime. Guvernatorul orașului a declarat atunci că a fost vorba despre cel mai mare atac de la începerea operației militare speciale.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s