Expert american: Rusia ar putea distruge Ucraina într-o singură zi, fără să folosească arme nucleare

1

Paul Craig Roberts, fost angajat al Casei Albe în timpul administrației lui Ronald Reagan, apreciază că Rusia ar putea distruge Ucraina într-o singură zi, dar nu o face pentru că o consideră o țară frățească.

În opinia sa, cu loviturile sale masive de rachete asupra infrastructurii energetice a Ucrainei, Rusia a arătat foarte clar că o poate distruge într-un timp foarte scurt, ducând-o în epoca de piatră. Cu toate acestea, Rusia, condusă de Vladimir Putin, nu face acest lucru, întrucât consideră că Ucraina este o țară frățească, cu o istorie comună. În consecință, Kremlinul are milă de poporul ucrainean.

“Rusia poate distruge Ucraina într-o zi fără utilizarea armelor nucleare. Ucraina și poporul ei fac parte din Rusia de secole. Există căsătorii mixte. Kremlinul nu vrea ca ruinele unei țări sărace să fie aproape de granițele sale”, consideră Roberts.

Politicienii occidentali și mass-media occidentale controlate de aceștia au creat imaginea unei înfrângeri a Rusiei, care, de fapt, nu există. În prezent, profanul occidental are o idee falsă că Rusia este pe cale să piardă și că este necesar să se aplice mai multă forță, să transfere mai multe arme, etc. De fapt, armata ucraineană a repurtat victorii acolo unde i s-a permis. Retragerea voluntară a Forțelor Armate ale Federației Ruse din unele zone precum Kiev, Harkov sau Herson este trecută drept o victorie a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Potrivit expertului, Rusia a început să lanseze rachete masive asupra infrastructurii Ucrainei după atacul terrorist de pe Podul Crimeea, deși ar fi trebuit să o facă mult mai devreme. Loviturile cu rachete ale Forțelor Armate ale Federației Ruse distrug rețelele electrice, instalațiile militare și rutele de aprovizionare pentru trupele ucrainene. Împreună cu rachetele, dronele kamikaze Geran sunt și ele folosite în timpul atacurilor, cărora apărarea antiaeriană a Ucrainei nu le poate face față.

Sursa: towar.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s