Comandantul Flotei ruse din Marea Neagră verifică operativitatea fregatei Amiral Essen

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.02.2019, la Sevastopol, sub conducerea comandantului Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), viceamiral Aleksandr Moiseev, se desfășoară activități de verificare a operativității fregatei Amiral Essen.

În cadrul verificării, are loc îndeplinirea demonstrativă a unor misiuni de curs speciale, la care asistă ofițeri din conducerea FRMN. Sunt prezenți la activități locțiitorii comandantului FRMN, șefii de direcții, departamente și servicii din Statul major al flotei, comandanții și șefii de stat major ai marilor unități operative și marilor unități ale FRMN, precum și comandanții de nave. În total, la activitățile demonstrative participă aproximativ 200 de militari de la matroz la amiral.

Pe timpul activităților, comandanților din cadrul FRMN le sunt prezentate probleme privind pregătirea navei pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației, desfășurarea de exerciții de apărare antiaeriană a navei aflate la dană, cu îndeplinirea de normative privind descoperirea, escortarea și distrugerea țintelor aeriene, executarea tragerilor cu instalațiile de artilerie și altor mijloace de apărare antiaeriană a navei, precum și desfășurarea unui exercițiu de luptă pentru vitalitatea navei, în timpul stingerii unui incendiu izbucnit în unul dintre compartimentele navei.

În etapa următoare de pregătire pentru luptă, echipajul fregatei va ieși pe mare pentru îndeplinirea unui complex de lansări de rachete și trageri de artilerie aupra unor ținte navale, aeriene și de coastă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Essen aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol, fiind una din cele trei fregate Proiect 11356 din dotarea FRMN. O altă navă de acest tip, Amiral Makarov, îndeplinește misiuni în Marea Mediterană, în timp ce a treia navă, Amiral Grigorovici, nu este operațională, aflându-de în reparații la Sevastopol.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s