În Crimeea, a fost executat un antrenament de desfășurare în teren a complexelor de rachete antiaeriene S-400

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.02.2019, în Crimeea, echipaje de luptă ale unui divizion de rachete antiaeriene S-400 din compunerea armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană au executat un antrenament de desfășurare a complexelor de rachete în teren.

Subunitățile de rachete antiaeriene au executat un marș în raionul de poziție indicat, unde tehnica a fost trecută din poziție de marș în poziție de luptă, după care echipajele au desfășurat activități topografice și de orientare în teren a complexelor de rachete.

Pentru a verifica acuratețea locației topografice, echipajele au efectuat căutarea și interceptarea unei ținte de control, al cărui rol a fost jucat de un aparat de zbor fără pilot.

În cadrul etapei următoare a antrenamentului, vor fi executate lansări electronice de rachete asupra unor ținte aeriene convenționale.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Crimeea sunt dislocate patru divizioane de rachete antiaeriene S-400. Două dintre acestea aparțin Regimentului 12 Rachete Antiaeriene – Sevastopol, fiind dislocate la Sevastopol și Evpatoria, iar alte două Regimentului 18 Rachete Antiaeriene – Feodosia, aflate la Feodosia și Dzhankoy.

Ambele regimente de rachete fac parte din Divizia 31 Apărare Antiaeriană – Sevastopol a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s