În cadrul Aviației navale a FRMN se desfășoară un exercițiu tactic de zbor

Departamentul asigurare infromațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 12.02.2019, în cadrul Aviației navale a început executarea unui exercițiu tactic de zbor, în timpul căruia, șase avioane de bombardament Su-24 au fost redislocate din Crimeea pe un aerodrom de rezervă.

Avioanele au efectuat zboruri către un alt aerodrom al Regiunii Militare Sud, în cadrul unui antrenament de scoatere a tehnicii de sub atacul adversarului.

“În timpul antrenamentului, șase avioane Su-24 au efectuat redislocarea de pe aerodromul de bază pe cel de rezervă, dislocat pe teritoriul unui subiect al Federației Ruse, în granițele Regiunii Militare Sud”, se arată în comunicatul de presă.

“Exercițiul tactic de zbor al Aviației navale a FRMN va dura patru zile. În etapa finală a acestuia, va fi efectuat un atac cu bombe asupra unui detașament de nave de desant al adversarului convențional, în timpul traversării mării către raionul de debarcare”, au menționat reprezentanții departamentului.

De asemenea, în cadrul exercițiului tactic de zbor a fost desfășurat un antrenament de respingere a atacului unui grup de cercetare-diversiune asupra obiectivelor unuia dintre aerodromurile Aviației navale a FRMN.

Potrivit planului acestuia, echipajul unui complex de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S a distrus un aparat de zbor fără pilot al adversarului convențional, iar grupul de cercetare-diversiune a fost blocat și reținut.

“La antrenament au participat peste 200 de militari și aproximativ 10 unități de tehnică militară și specială”, s-a precizat la Departamentul de asigurare informațională.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La exercițiul tactic de zbor participă ambele regimente ale Aviației navale a FRMN, respectiv Regimentul 43 Aviație de Asalt – Saki și Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha.

Avioanele Su-24 au decolat de pe aerodromul Saki și au fost redislocate, probabil în zona Ținutului Krasnodar.

Respingerea atacului grupului de cercetare-diversiune a fost efectuată pe aerodromul din Kacha.

Surse: mil.ru, militarynews.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s