În cadrul Aviației Militare de Transport din Federația Rusă se desfășoară un exercițiu tactic de zbor

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, începând din 12.02.2019, subunități ale Aviației Militare de Transport execută un exercițiu tactic de zbor.

La activități participă peste 20 de avioane Il-76, A-50 și alte tipuri de aeronave din dotarea escadrilelor de aviație dislocate în Regiunile Pskov, Tver, Orenburg și Ivanovo.

În cadrul exercițiului, personalul de aviație va îndeplini o serie de activități de instrucție și luptă ce vor include redislocarea pe aerodromuri de rezervă, transportul de materiale și desantarea de personal și tehnică din cadrul Trupelor de Desant Aerian.

Exercițiul tactic de zbor al subunităților Aviației Militare de Transport din cadrul Forțelor Aerocosmice va dura până la sfârșitul săptămânii.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În subordinea Comandamentului Aviației Militare de Transport – Moscova se află două divizii de aviație, astfel:

– Divizia 12 Aviație de Transport – Tver include Regimentul 334 Aviație de Transport – Pskov, Regimentul 566 Aviație de Transport – Seshcha, Regimentul 196 Aviație de Transport – Migalovo (Tver) și Regimentul 144 Aviație – Ivanovo (avioane Awacs A-50).

– Divizia 18 Aviație de Transport – Orenburg include Regimentul 117 Aviație de Transport – Orenburg, Regimentul 708 Aviație de Transport – Taganrog și Regimentul 235 Aviație de Transport – Ulianovsk.

La exercițiul actual participă avioane din cadrul regimentelor 334, 196, 117 și 144.

Exercițiul tactic de zbor al Aviației Militare de Transport se desfășoară în paralel cu exercițiul Diviziei 76 Desant-Asalt – Pskov din cadrul Trupelor de Desant Aerian.

Surse: tvzvezda.ru, aex.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s