Un avion american a efectuat misiuni de cercetare în proximitatea Peninsulei Crimeea

Potrivit sursei de monitorizare PlaneRadar, pe 18.02.2019, un avion de cercetare radioelectronică a desfășurat misiuni specifice, cu durata de aproximativ trei ore, în proximitatea Peninsulei Crimeea.

Avionul RC-135V cu numărul de bord 64-14846 și indicativul MITE21 a decolat de la Baza Aeriană Souda-Bay din insula grecească Creta. La ora 08.45 (ora Moscovei) avionul a intrat în acvatoriul Mării Negre și a început executarea misiunii de cercetare în jurul litoralului Peninsulei Crimeea.

Aeronava a patrulat de mai multe ori de-a lungul graniței peninsulei, după care a revenit la baza de dislocare permanentă.

În ultima perioadă, activitățile desfășurate de avioanele de cercetare străine, în special de cele americane, în apropierea frontierelor Federației Ruse s-au intensificat.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Ultimul zbor de cercetare al mijloacelor aeriene americane în Marea Neagră a avut loc pe 15.02.2019. La acesta au participat un avion de cercetare radioelectronică RC-135V și o dronă cu rază lungă de acțiune de tip RQ-4B Global Hawk.

 Surse: ria.ru, twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s