Alertarea Bazei Militare ruse din Abhazia, pentru desfășurarea de exerciții tactice la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 01.03.2019, militarii Bazei Militare ruse din Abhazia au fost alertați pentru participarea la exercițiile tactice de amploare, cu dublă partidă, desfășurate la nivel companie în cadrul Trupelor regiunii.

Exercițiile se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov.

În prima etapă a activităților, personalul a desfășurat normative privind încărcarea operativă a completelor de luptă și a rezervelor de miloace materiale, după care subunitățile au efectuat un marș de 200 de kilometri în raioanele indicate.

După sosirea în poligoanele Nagvalou și Tsabal, în condiții de teren muntos-împădurit și de litoral, soldații și ofițerii au trecut la mascarea tehnicii militare și la desfășurarea nodurilor de transmisiuni de campanie.

În continuare, în poligoane, efectivele marii unități vor executa trageri de luptă cu armamentul din dotare, respectiv aruncătoarele portabile de mine antitanc RPG-7, mitralierele Pecheneg, automatele AK-74, precum și cu armamentele de pe transportoarele blindate BTR-82AM.

În total, la exercițiile tactice participă peste 2.000 de militari din cadrul bazei și peste 300 de unități de tehnică militară și specială, inclusiv tancuri moderne T-72B3 și lansatoare multiple de proiectile reactive Grad, pe baza automobilului Ural.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Ținând cont de numărul de participanți, se poate aprecia că în Abhazia se desfășoară două exerciții tactice cu dublă partidă la nivel companie, câte unul în fiecare poligon.

Baza Militară 7 – Gudauta aparține Armatei 49 arme întrunite – Stavropol și are statut de  brigadă de infanterie moto întărită. Între altele, în compunerea acesteia se află patru batalioane de infanterie moto, unul de tancuri și unul de cercetare.

În cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud a început deja etapa exercițiilor tactice la nivel batalion. Probabil, aceasta se mai suprapune o perioadă cu faza finală a exercițiilor tactice la nivel companie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s