Complexe de rachete de coastă Bastion și Bal ale FRMN au executat atacuri cu rachete asupra unor ținte navale

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 01.03.2019, în poligoane din Crimeea, echipaje de luptă ale complexelor de rachete de coastă Bastion și Bal ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat un atac cu rachete asupra unor ținte navale, în timpul desfășurării din marș.

Cu subunitățile de rachete au fost executate activități de pregătire tactică, tehnică și specială.

Scopul antrenamentelor practice constă în perfecționarea deprinderilor militarilor în îndeplinirea misiunilor de descoperire a țintelor de suprafață, efectuarea indicării țintelor și pregătirea complexelor pentru executarea atacurilor cu rachete, în condiții difrite de mediu.

Echipajele de luptă ale bateriei de start au exersat diverse modalități de dislocare a tehnicii în poziții din peisaje diferite, îndeplinind misiuni de ieșire, desfășurare, schimbare a ordinii de luptă și a locației după utilizarea armamentelor.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete aparțin Brigăzii 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Brigada dispune de trei divizioane de rachete: un divizion mobil de complexe Bastion, un divizion mobil de complexe Bal și un divizion staționar de complexe Utes.

Complexele de rachete de coastă Bastion și Bal acoperă toată zona Mării Negre, de la Sevastopol și până la strâmtorile turcești. Complexul Bastion are o rază de acțiune de aproximativ 600 de kilometri, întrebuințând rachete antinavă Yakhont și Onyx, în timp ce complexul Bal poate distruge ținte navale la distanțe scurte, de până la 120 de kilometri cu rachetele H-35 și până la 260 de kilometri cu rachetele H-35U.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s