Fregata rusă Amiral Gorshkov a efectuat exerciții antisubmarin în Marea Norvegiei

Serviciul de presă al Flotei de Nord aparținând Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 03.03.2019, echipajul fregatei Amiral Gorshkov, Proiect 22350, care îndeplinește misiuni în cadrul marșului de lungă durată, a desfășurat activități de căutare a submarinelor, cu întrebuințarea elicopterului ambarcat Ka-27PL.

Exercițiul a fost executat în acvatoriul Mării Norvegiei, pe ruta de marș a detașamentului de nave al Flotei de Nord. În timpul acestuia, elicopterul a efectuat mai multe decolări și aterizări de pe / pe navă.

În perioada următoare, detașamentul de nave, format din fregata Amiral Gorshkov, nava de asigurare logistică Elbrus și remorcherul de salvare Nikolai Ciker, va continua marșul în condiții hidrometeorologice dificile în Marea Nordului.

Detașamentul a început marșul pe 26 februarie, plecând din Baza Navală principală a Flotei de Nord – Severomorsk. În câteva zile, marinarii au parcurs deja peste 1.000 de mile marine. Pentru echipajul fregatei Amiral Gorshkov este primul marș de lungă durată.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, navele se îndreaptă spre Marea Mediterană, unde vor îndeplini misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s