Subunități ale armatei de tancuri au acoperit capitala Federației Ruse împotriva atacurilor adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 04.03.2019, subunități de protecție RCB (de radiații, chimică și biologică) ale armatei de tancuri au executat un exercițiu de acoperire a unor obiective importante din Regiunea Moscova, împotriva atacurilor aviației și armelor de precizie ale adversarului convențional.

Cu perdele de fum au fost acoperite eșaloane de transport pe calea ferată cu tehnică militară, o bază materială de instrucție, puncte de comandă și unități de tehnică aflate în adăposturi.

Acoperirea cu aerosoli a fost efectuată de mașini cu fum TDA, precum și de echipamente speciale. Pentru controlul activităților, au fost întrebuințate aparate de zbor fără pilot Orlan-10, care au jucat și rolul cercetării adversarului.

În total, la exercițiu au participat peste 500 de militari și peste 400 de mașini speciale și echipamente din dotarea armatei de tancuri.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin, probabil, Regimentului 20 Protecție RCB – Nizhny Novgorod al Armatei 1 Tancuri – Bakovka (Regiunea Moscova).

În structurile armatei se mai află două companii de Protecție RCB. Una dintre acestea este dislocată la Naro-Fominsk și aparține Diviziei 4 Tancuri, iar cea de-a doua la Kalininets și face parte din Divizia 2 Infanterie Moto.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s