Aproximativ 15 nave de luptă și auxiliare ale Flotei ruse din Marea Baltică au desfășurat activități de instrucție pe mare

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Baltică (FRMB) a anunțat că, pe 16.03.2019, nave de luptă și auxiliare din cadrul Bazei Navale – Baltiysk au desfășurat activități de instrucție pe mare, executând trageri de artilerie asupra unor ținte navale și mine plutitoare și respingând atacuri ale mijloacelor de aviație ale adversarului convențional.

De asemenea, navele au minat unul dintre raioanele de pregătire pentru luptă din Marea Baltică, în timp ce dragoarele din Baza Navală principală a FRMB au neutralizat minele cu mijloacele din dotare.

În compunerea grupării navale întrunite a Bazei Navale – Baltiysk au desfășurat activități corvete, nave mici purtătoare de rachete, nave mari de desant, dragoare și diverse nave auxiliare. În total, la manevre au participat aproximativ 15 nave de luptă și auxiliare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Principalele structuri ale Bazei Navale – Baltiysk sunt: Brigada 128 Nave de Suprafață, Brigada 71 Nave de Desant și Brigada 64 Nave Pază Raion Maritim.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s