În cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse vor fi încorporați 135.000 de recruți

Șeful Direcției Principale Organizare-Mobilizare din cadrul Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, general locotenent Evgheni Burdinsky, a declarat, pe 29.03.2019, în cadrul unei conferințe de presă, că, în primăvara anului 2019, vor fi încorporați pentru executarea serviciului militar obligatoriu 135.000 de recruți.

“La 01 aprilie începe campania de încorporări de primăvară. În conformitate cu un decret al președintelui Federației Ruse, vor fi încorporați 135.000 de cetățeni. Încorporările vor avea loc în 83 de regiuni ale Federației Ruse. În conformitate cu legislația în vigoare, nu se vor efectua încorporări în Republica Komi și Districtul Autonom Yamalo-Nenets”, a precizat Burdinsky.

Potrivit declarațiilor sale, în 24 de municipalități din Republica Sakha (Yakutia), Ținuturile Transbaikal, Habarovsk și Kamceatka, precum și în Regiunea Autonomă Chukotka, cetățenii sunt încorporați pentru efectuarea serviciului militar doar o dată pe an, între 01 mai și 15 iunie. În acestea nu se realizează și campania de încorporări de toamnă.

În anul 2018, în campania de încorporări de primăvară, Forțele Armate ale Federației Ruse au fost completate cu 128.000 de recruți. În campania de încorporări de toamnă, au fost încorporați 132.500 de cetățeni.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Federația Rusă, durata serviciului militar obligatoriu este de 12 luni. Până în anul 2008, durata acestuia a fost de 24 de luni.

Încorporarea recruților se face două ori pe an, în campania de încorporări de primăvară și campania de încorporări de toamnă. Campania de încorporări de primăvară are loc în perioada 01.04-15.07, iar cea de toamnă în perioada 01.10-31.12.

Surse: tass.ru, ria.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s