Nave de luptă și auxiliare ale FRMN au revenit la Sevastopol, după desfășurarea de activități pe mare

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 06.04.2019, un detașament de nave s-a întors la Sevastopol, după executarea, cu succes, a lansărilor de rachete în acvatoriul Mării Negre.

Pe lângă vedetele purtătoare de rachete Ivanovets și R-60, care au executat lansările de rachete, în punctele de dislocare permanentă au revenit și alte 14 nave de luptă și auxiliare ale FRMN, care au participat la închiderea poligonului maritim, pentru asigurarea securității navigației civile.

Anterior, vedetele purtătoare de rachete Ivanovets și R-60, în compunerea unui grup naval de asalt, au lansat rachete antinavă Moskit asupra unor ținte de suprafață, aflate la o distanță de peste 30 de mile marine.

Activitățile au avut loc în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă aprobat anterior și cu activitățile zilnice ale forțelor FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Vedetele purtătoare de rachete Ivanovets și R-60 aparțin Brigăzii 41 Vedete Purtătoare de Rachete – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol.

Lansările de rachete s-au desfășurat pe 05.04.2019. Anterior, pe 30.03.2019, cele două vedete, împreună cu vedeta purtătoare de rachete Shuya, au executat trageri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene, în poligoane martime de pregătire pentru luptă din Marea Neagră.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s