Fregata Amiral Grigorovici a FRMN a încheiat desfășurarea de activități pe mare

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 07.04.2019, că echipajul fregatei Amiral Grigorovici a încheiat executarea de misiuni de curs K-2 (navigația și ducerea luptei de către o singură navă).

În cadrul etapei finale de pregătire a navei pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației, echipajul acesteia a executat trageri de artilerie de control asupra țintelor de suprafață și a desfășurat lansări electronice de rachete cu armamentul de mare precizie asupra țintelor, care imitau navele adversarului convențional.

În cooperare cu Forțele de Submarine și Aviația navală a FRMN, echipajul fregatei a îndeplinit un complex de activități de căutare, descoperire, escortare și distrugere a unui submarin al adversarului convențional.

Pe timpul revenirii spre punctul de dislocare permanentă, echipajul a desfășurat activități de apărare și pază a navei în timpul traversării mării.

Fregata Amiral Grigorovici a îndeplinit misiuni de instrucție în acvatoriul Mării Negre, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Grigorovici este prima din cele trei fregate Proiect 11356 construite pentru FRMN și face parte din organica Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol.

Nava a ieșit pe mare pe 02.04.2019, după ce în perioada 01.02-14.03.2019, a fost supusă unui proces de reparații la Sevastopol.

Pe lângă activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate pe mare, fregata Amiral Grigorovici s-a aflat între cele 14 nave care au asigurat paza raionului maritim în care au fost lansate rachete antinavă Moskit de către două vedete purtătoare de rachete ale FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s