Militarii ruși din Osetia de Sud au desfășurat activități de respingere a atacurilor dronelor

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 07.04.2019, că subunități ale Bazei Militare ruse a Armatei 58 arme întrunite dislocate în Osetia de Sud au executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel batalion, în timpul căruia au respins atacuri ale dronelor în poligonul montan Dzartsemi.

Militarii au desfășurat misiuni de amenajare a taberei în condiții montane și de organizare a pazei directe, ținând cont de întrebuințarea de către adversar a grupurilor de cercetare-diversiune, armamentului de precizie și dronelor de atac. În timpul exercițiului, grupurile tactice de nivel batalion au desfășurat acțiuni în apărare și în ofensivă, întrebuințând tacticile desantului aerian tactic.

De asemenea, infanteriștii au îndeplinit misiuni de cucerire și menținere a unor puncte locuite și noduri de comunicații strategice, de ieșire din luptă și de refacere a capacității de luptă.

La exercițiu au participat peste 1.200 de militari și aproximativ 200 de unități de armament și tehnică militară, între care: tancuri modernizate T-72A, tunuri autopropulsate Akatsia, mașini de luptă ale infanteriei BMP-2 și aparate de zbor fără pilot.

În prezent, subunitățile Bazei Militare execută marș către punctul de dislocare permanentă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Osetia de Sud este dislocată Baza Militară 4 – Tskhinvali a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz, care are nivel de brigadă de infanterie moto întărită.

În această perioadă, în toate structurile mari ale Regiunii Militare Sud, respectiv cele trei armate de arme întrunite, Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, Flota din Marea Neagră și Flotila din Marea Caspică, se desfășoară exerciții tactice cu dublă partidă la nivel batalion.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s