Aviația navală a Flotei ruse din Marea Neagră a fost alertată în cadrul verificării de control

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 09.04.2019, Aviația navală a fost alertată în cadrul verificării de control.

Cu această ocazie, echipajele avioanelor au desfășurat activități de scoatere a tehnicii de aviație de sub atacul adversarului convențional și de redislocare pe aerodromuri de rezervă.

Piloții au executat lupta aeriană de instrucție în apropiere și la distanță mare, cu îndeplinirea de figuri de pilotaj, și au îndeplinit misiuni de mascare tactică și operativă.

La activitățile practice au participat echipaje ale avioanelor de cercetare Su-24MR, bombardierelor de front Su-24M, avioanelor de vânătoare multirol Su-30SM, avioanelor de transport An-26, avioanelor amfibie antisubmarin Be-12, elicopterelor Mi-8 și Ka-27. În total, au fost implicate peste 30 de unități de tehnică de aviație aparținând Aviației navale a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În structura organizatorică a Aviației navale a FRMN se află două regimente de aviație, respectiv Regimentul 43 Aviație de Asalt – Saki și Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha.

Regimentul de Aviație de Asalt include o escadrilă de avioane de vânătoare multirol de tip Su-30SM și o escadrilă de avioane Su-24M și Su-24MR.

Regimentul de Aviație Mixtă dispune de o escadrilă de avioane An-26 și Be-12 și o escadrilă de elicoptere Mi-8 și Ka-27.

Activitățile de verificare de control la sfârșitul perioadei de instrucție de iarnă au început în cadrul FRMN pe 08.04.2019 și vor dura până la sfârșitul lunii aprilie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s