Tanchiștii și artileriștii FRMN au executat trageri de luptă în poligonul Opuk din Crimeea

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 09.04.2019, în cadrul taberei de instrucție a marilor unități de apărare de coastă și de infanterie marină, subunități de tancuri și artilerie ale corpului de armată au executat trageri de luptă asupra unor ținte aflate la o distanță de peste 8.000 de metri.

Tragerile s-au desfășurat în poligonul de pregătire pentru luptă Opuk al FRMN din Crimeea.

În prima etapă, echipajele lansatoarelor multiple de proiectile reactive Grad au executat trageri pentru distrugerea pozițiilor tehnicii de luptă și fortificațiilor adversarului convențional, în adâncimea apărării acestuia.

Ulterior, echiapajele tancurilor T-72B3 au executat trageri la distanțe de peste 8.000 de metri. Tanchiștii au distrus apărarea adversarului convențional, înaintea ofensivei forțelor principale ale subunităților de infanterie moto și tancuri.

La activități au participat peste 50 de unități de tehnică militară și specială, precum și aproximativ 700 de militari.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de tancuri și artilerie aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe și Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

La încheierea taberei de instrucție, probabil în această lună, în Crimeea, va fi executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă. În cadrul acesteia, cele două brigăzi vor desfășura acțiuni una împotriva celeilalte. În timp ce subunitățile brigăzii de infanterie marină se vor afla în ofensivă, încercând să cucerească porțiuni de litoral, inclusiv prin debarcarea desantului maritim, cele ale brigăzii de apărare de coastă vor fi în defensivă, pentru protejarea teritoriului peninsulei.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s