În cadrul Flotilei ruse din Marea Caspică, a fost debarcat desantul maritim

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 09.04.2019, că subunități de infanterie marină ale Flotilei din Marea Caspică au lichidat mai multe grupuri de luptători, care au ocupat poziții pe porțiuni îndepărtate ale litoralului Mării Caspice.

Militarii au fost debarcați din vedete de desant pe o porțiune de litoral neamenajat pe transportoarele blindate BTR-82A, după care au căutat luptătorii, i-au încercuit și au distrus detașamentul acestora.

În total, la exercițiile desfășurate în poligoanele Skorpion și Adanak au participat aproximativ 1.000 de infanteriști marini.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de pregătire pentru luptă au participat subunități ale Regimentului 177 Infanterie Marină – Kaspiysk din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale Flotilei din Marea Caspică.

Regimentul, care a fost format prin reorganizarea celor două batalioane de infanterie marină de la Kaspiysk și Astrakhan, a fost operaționalizat pe 01.12.2018.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s