O navă mare de desant a FRMN a debarcat transportoare blindate pe mare

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 13.04.2019, că, pe fondul manevrelor NATO Scutul mării-2019, forțele flotei au efectuat un exercițiu de deplasare pe mare a transportoarelor blindate ale Infanteriei Marine.

“În timpul exercițiului, subunități de infanterie marină ale FRMN au executat ambarcarea transportoarelor blindate BTR-82AM și a personalului pe nava mare de desant Azov, fiind tranportate într-un raion de poziție, de unde au desfășurat ieșirea cu transportoarele în plutire, pentru debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat”, se arată în comunicatul de presă.

“Activitățile planificate de pregătire pentru luptă se desfășoară pe fondul exercițiului Forțelor Navale Întrunite ale NATO Scutul mării-2019”, au precizat reprezentanții FRMN.

Exercițiul NATO Scutul mării-2019 se desfășoară în Marea Neagră, în perioada 09-13.04.2019. La acesta participă nave și aviație din SUA, Bulgaria, Grecia, Canada, Olanda, România și Turcia, în cooperare cu reprezentanți ai Forțelor Armate din Georgia și Ucraina.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat a avut loc în zona poligonului Opuk din Crimeea.

Nava mare de desant Azov este una din cele șapte nave ale Brigăzii 197 Nave de Desant – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol.

Subunitățile de infanterie marină aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol a Corpului 22 Armată – Simferopol.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s