Echipaje ale elicopterelor Mi-28N din sudul Federației Ruse au executat activițăți de pregătire în zone montane

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.04.2019, echipaje ale elicopterelor de asalt de tip Mi-28N Vânător de noapte aparținând regimentului de elicoptere din Ținutul Stavropol au desfășurat activități în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă, în teren muntos din Republica  Karachay-Cherkessia.

Piloții au descoperit ținte în condiții meteorologice dificile, întrebuințând aparatura de vedere pe timp de noapte.

În timpul îndeplinirii zborurilor de instrucție și antrenament, piloții militari au desfășurat normative de descoperire și identificare a unor obiective diverse, precum: ținte terestre mobile și fixe, tehnică blindată, elicoptere și avioane ale adversarului convențional, care zboară la joasă altitudine.

De asemenea, echipajele elicopterelor Mi-28N au desfășurat activități practice, executând elemente complicate de pilotaj pe timp de noapte, la altitudini extreme de mici, de până la cinci metri deasupra solului, și distrugând, cu ajutorul rachetelor de aviație nedirijate și a mitralierelor de la bord, coloane de tehnică militară, grupuri de avioane pe aerodrom și un punct de comandă al adversarului convențional.

În timpul executării tragerilor cu puștile de aviație calibru 30 de milimetri și lansărilor de rachete nedirijate, calibru 80 de milimetri, echipajele elicopterelor au distrus peste 70 de ținte.

Citind informațiile despre teren, echipajul vânătorului de noapte este capabil să ocolească liniile electrice și coroanele copacilor, inclusiv în regim automatizat.

La efectuarea misiunilor de zbor sunt admiși piloții din clasele unu și doi, cu o medie de cel puțin 500 de ore de zbor.

Comentariul remnmilitaryblog.com: Elicopterele de asalt Mi-28N participante la activități aparțin Regimentului 47 Elicoptere – Budennovsk din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Regimentul dispune de o escadrilă de elicoptere Mi-28N, care include 17 aparate (numere de bord albastre 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18).

Surse: mil.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s