În patru regiuni ale Federației Ruse se desfășoară antrenamente cu complexele mobile de rachete Topol și Yars

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 30.05.2019, că echipajele instalațiilor de lansare ale complexelor terestre mobile de rachete de tip Topol, Topol-M și Yars aparținând marilor unități din Bologovsky, Yoshkar-Ola, Tagil și Barnaul ale Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică (RVSN) desfășoară acțiuni tactice.

„Subunitățile de rachete execută activități de desfășurare a complexelor, executând marșuri de instrucție și organizând mascarea și paza acestora pe timpul marșului. De asemenea, militarii desfășoară misiuni de depășire a unor porțiuni de teren contaminat, de respingere a atacurilor terestre și aeriene, precum și de cooperare cu subunitățile date în sprijin”, se arată în comunicatul de presă.

Antrenamentele se desfășoară în patru subiecți ai Federației Ruse: Regiunile Tver și Sverdlovsk, Republica Mari El și Ținutul Altai.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În structura Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică ale Federației Ruse se află trei armate, care includ 12 divizii, organizate în regimente de rachete.

La antrenamentele curente participă complexe mobile de rachete din toate cele trei armate, astfel:

– Divizia 7 Rachete – Ozerny (Raionul Bologovsky, Regiunea Tver) și Divizia 14 Rachete – Yoshkar-Ola (Republica Mari El) din cadrul Armatei 27 Rachete – Vladimir;

– Divizia 42 Rachete – Svobodny (Regiunea Sverdlovsk) din cadrul Armatei 31 Rachete – Orenburg;

– Divizia 35 Rachete – Sibirsky (Ținutul Altai) din cadrul Armatei 33 Rachete – Omsk.

Probabil, antrenamentele includ ieșirea complexelor de rachete pe itinerariile de patrulare și desfășurarea de activități specifice pe timpul deplasării.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s