Fregata Amiral Grigorovici a FRMN a efectuat o escală în portul Limassol din Cipru

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 31.05.2019, fregata Amiral Grigorovici a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), care îndeplinește misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale din Marea Mediterană, a încheiat o escală în portul Limassol din Cipru.

Pe timpul acesteia, nava și-a completat rezervele de miljloace materiale, iar membrii echipajului au efectuat excursii în partea istorică a orașului.

Întrarea fregatei ruse într-un port străin s-a făcut în conformitate cu planul de acțiune al navei în zona maritimă îndepărtată și cu graficul de completare a rezervelor.

După completarea rezervelor, echipajul navei va continua să îndeplinească misiuni în estul Mării Mediterane.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Grigorovici, care aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN, se află în Marea Mediterană începând din luna aprilie 2019.

Nava a mai efectuat o escală similară în portul Limassol din Cipru și în perioada 08-09.05.2019.

Gruparea navală operativă a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană întrebuințează pentru completarea rezervelor porturile Tartus din Siria și Limassol din Cipru (în partea de est) și portul spaniol Ceuta (în partea de vest).

De regulă, portul Ceuta este folosit de navele Flotei din Marea Baltică și Flotei de Nord la intrarea în și la ieșirea din Marea Mediterană.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s