Navele ruse din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk au desfășurat un exercițiu pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 31.05.2019, în cadrul unor activități planificate de pregătire pentru luptă, nave ale Bazei Navale – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat un exercițiu în acvatoriul maritim.

Potrivit planului exercițiului, echipajul dragorului Zhelezniakov a îndeplinit misiuni de asigurare a trecerii unei grupări navale printr-o zonă minată, iar echipajul navei mici antisubmarin Eisk a executat un atac asupra unui submarin al adversarului convențional. Astfel, dragorul a curățat șenalul navigabil de minele antinavă, asigurând trecerea în siguranță a navei mici antisubmarin Eisk și a unei vedete antidiversiune din clasa Gracionok. Ulterior, nava Eisk a desfășurat activități de căutare, descoperire și distrugere a unui submarin.

Exercițiul s-a încheiat cu verificarea părții aflate în apă a navei de către scafandrii Detașamentului de luptă cu forțele și mijloacele de diversiune submarine ale adversarului, care au asigurat securitatea navei în timpul staționării într-o radă necunoscută.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul naval a fost desfășurat în cadrul Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

În compunerea brigăzii se află un grup tactic de nave antisubmarin, din care face parte nava mica antisubmarin Eisk, un grup tactic de dragoare, de care aparține dragorul Zhelezniakov, precum și Detașamentul cu destinație specială pentru lupta cu forțele și mijloacelor de diversiune ale adversarului convențional, care este dotat cu trei vedete antidiversiune din clasa Gracionok.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s