Tanchiștii corpului de armată al FRMN au executat trageri de luptă în poligonul Angarsky

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 05.06.2019, în poligonul Angarsky din Crimeea, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, subunități de tancuri ale brigăzii de apărare de coastă a corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră au executat trageri de luptă asupra unor ținte, care imitau tehnica blindată și sistemele de artilerie ale adversarului convențional.

Echipaje ale tancurilor T-72B3, în compunerea companiei de tancuri, au executat trageri din mișcare, ceea ce, din cauza terenului, a complicat în mod semnificativ misiunea de distrugere a țintelor, în condițiile luptei de contact.

Un episod separat al antrenamentului tanchiștilor a constat în exersarea tacticii acțiuniilor de suprimare a echipajelor antitanc ale adversarului convențional, aflate în poziții amenajate.

Aceste activități reprezintă un element obligatoriu al pregătirii subunităților de tancuri și se desfășoară în momente diferite ale zilei.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de tancuri aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol ale Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Forțele principale ale brigăzii includ două batalioane de infanterie moto, un batalion de infanterie marină și un batalion de tancuri.

Inițial, batalionul de tancuri al brigăzii a avut în dotare 41 de tancuri de tip T-72B. Acestea au fost înlocuite ulterior cu tancuri T-72B3, care sunt tancurile cele mai moderne din dotarea Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s