În cadrul Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică din Federația Rusă a fost executat un exercițiu special

Grupul pentru asigurare informațională al Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică (RVSN) din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.06.2019, s-a încheiat efectuarea unui exercițiu special al punctelor de conducere privind schimbul de informații și implementarea unui complex de activități pentru identificarea și evaluarea situației de radiații, chimice și biologice (RCB).

La exercițiu au participat puncte de conducere ale armatelor, marilor unități, unități militare și organizații din Regiunea Tver până în Regiunea Irkutsk, precum și subunități de protecție RCB și posturi de observare RCB ale marilor unități și unități militare ale RVSN.

În total, la activități au participat peste 1.400 de militari și au fost implicate aproximativ 300 de unități de tehnică specială. În punctele de conducere au fost desfășurate peste 100 de posturi de observare RCB.

Pe parcursul exercițiului special, au fost executate activități practice de pregătire tactică și specială cu subunitățile de protecție RCB pentru îndeplinirea de misiuni în timpul avariilor și diversiunilor.

Exercițiul a reprezentat o acțiune de evaluare a pregătirii forțelor și mijloacelor RVSN și punctelor de conducere în anul de instrucție 2019.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În prezent, în structura RVSN se află trei armate, care includ 12 divizii de rachete, organizate în regimente de rachete.

În dotarea regimentelor se află rachete balistice intercontinentale de cinci tipuri, în complexe de rachete staționare și mobile.

Toate structurile RVSN înclud subunități de protecție RCB, care asigură prevenirea unor avarii sau reacția operativă în cazul producerii acesora.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s