Avioane ruse de bombardament Su-24M au fost redislocate din Regiunea Volgograd pe un aerodrom operativ

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 17.06.2019, avioane de bombardament Su-24M ale regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au efectuat zboruri pe un aerodrom operativ din Ținutul Krasnodar, în cadrul exercițiului de comandament și stat major al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

Piloții Aviației de Bombardament și Aviației de Vânătoare, pe avioane Su-24M și Su-30, vor îndeplini misiuni de instrucție și vor îndeplini rolul de adversar convențional unele pentru altele, la una dintre etapele exercițiului.

Într-un poligon din Regiunea Astrakhan, piloții vor efectua bombardamente asupra unor ținte care imită coloane de tehnică militară sau puncte de comnadă ale adversarului convențional. În timpul îndeplinirii misiunilor, avioanele de bombardament vor fi acoperite din aer de avioane de vânătoare Su-30.

De asemenea, piloții vor intercepta ținte aeriene la frontiera îndepărtată și vor efectua elemente de luptă aeriană.

În total, la exercițiu, care se va desfășura până la sfârșitul săptămânii, vor participa peste 30 de echipaje ale avioanelor Su-30, Su-24M și Su-24MR, precum și peste 200 de specialiști de la sol.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, în cadrul exercițiului de comandament și stat major care a început astăzi în Regiunea Militară Sud, a fost simulat un atac asupra aerodromului Marinovka, pe care se află dislocat Regimentul 11 Aviație Mixtă al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka. În dotarea regimentului se află 12 avioane de bombardament Su-24M și 12 avioane de cercetare Su-24MR, organizate în două escadrile de aviație.

Din cauza atacului, tehnica de aviație din dotarea regimentului a fost ridicată în aer și a fost redislocată pe aerodromul din Krymsk al Regimentului 3 Aviație de Vânătoare din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk.

În zilele următoare, piloții regimentului de la Marinovka vor desfășura misiuni comune cu piloți ai avioanelor de vânătoare Su-30M2 din dotarea Regimentului 3 Aviație de Vânătoare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s