Subunități de război electronic din sudul Federației Ruse execută un exercițiu tactic de specialitate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 17.06.2019, în cadrul unui exercițiu tactic de specialitate executat în Ținutul Stavropol, specialiști în război electronic au desfășurat activități de acoperire a obiectivelor militare împotriva aparatelor de zbor fără pilot ale adversarului convențional.

După executarea marșului cu tehnica din dotare, subunitățile de război electronic au îndeplinit normative de desfășurare a complexelor moderne și stațiilor de război electronic.

Echipajele complexelor Zhitel au desfășurat activități de căutare, descoperire și analiză a surselor de semnal radio transmise prin canalele de comunicații ale unei drone, care efectua cercetarea aeriană în raionul unuia dintre obiectivele militare.

Militarii au efectuat bruiaj radio, ceea ce a dus la întreruperea controlului asupra dronei și au blocat transmiterea datelor înregistrate de aceasta.

Echipajele complexelor Leer au începlinit misiuni de ducere a cercetării aeriene, descoperire și determinare a punctelor de comunicații ale adversarului convențional.

Acesta este primul exercițiu tactic de specialitate din perioada de instrucție de vară. Exercițiul este orientat spre întărirea și perfecționarea nivelului de pregătire profesională a specialiștilor în război electronic, în timpul îndeplinirii misiunilor de acoperire a obiectivelor împotriva cercetării efectuate cu dronele adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, subunitățile de război electronic participante la exercițiul tactic de specialitate aparțin Brigăzii 205 Infanterie Moto – Bedennovsk a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

În structura brigăzii se află o companie de război electronic.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s