Dragoare ale Flotei ruse din Marea Neagră desfășoară misiuni antimină pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.06.2019, un grup naval de dragoare al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) desfășoară un exercițiu planificat de îndeplinire a misiunilor potrivit destinației.

La activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate în poligoane maritime din Marea Neagră participă echipajele dragoarelor Kovrovets și Turbinist.

În timpul exercițiului, marinarii îndeplinesc misiuni de stabilire a raioanelor minate de către o singură navă, efectuând activități de căutare a minelor cu întrebuințarea dragelor de mare adâncime de contact și fără contact.

În cadrul misiunilor antimină, echipajele dragoarelor au executat trageri de artilerie asupra aunor ținte care imitau minele plutitoare și au desfășurat activități de distrugere a minelor prin diverse metode.

La încheierea exercițiului, echipajele navelor, împreună cu militarii Detașamentului de contracarare a diversiunilor submarine, vor desfășura activități de apărare antidiversiune, în timpul staționării navei într-o radă necunoscută. Pe timpul acestora, echipajele vor executa trageri cu armamentul de la bordul navelor, iar personalul detașamentului antidiversiune va efectua un exercițiu de verificare a părții submarine a corpurilor navelor.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Dragoarele Kovrovets și Turbinist aparțin grupului tactic de dragoare al Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea a FRMN.

Probabil, acestea desfășoară exerciții pe mare, împreună cu scafandrii Detașamentului 102 cu Destinație Specială pentru lupta cu forțele și mijloacele de diversiune submarină, din cadrul aceleiași brigăzi.

Este posibil ca, unul dintre cele două dragoare să înlocuiască dragorul Viceamiral Zakharin al FRMN, care îndeplinește misiuni în Marea Mediterană din luna aprilie 2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s