Alertarea unei brigăzi de infanterie moto din sudul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.06.2019, marea unitate de infanterie moto din Regiunea Volgograd, a fost alertată pentru verificarea nivelului de pregătire pentru luptă al subunităților.

În timpul verificării, militarii vor pregăti armamentele și tehnica militară pentru deplasare, vor încărca muniția și materialele, după care personalul va executa marș în raionul indicat.

Activitățile se vor desfășura la nivelul plutoanelor, companiilor, batalioanelor și divizioanelor, precum și în compunerea marii unități.

La activitățile de pregătire pentru luptă participă peste 3.000 de militari și aproximativ 1.000 de unități de tehnică militară și specială, între care mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, tancuri T-90A, transportoare blindate BTR-80 și instalații de artilerie autopropulsate Msta-S.

Pregătirea pentru luptă a marilor unități reprezintă baza pentru utilizarea eficientă a trupelor în scopul propus, iar conducerea Regiunii Militare Sud acordă o atenție deosebită pregătirii și desfășurării acestor exerciții.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Marea unitate de infanterie moto din Regiunea Volgograd este Brigada 20 Infanterie Moto – Volgograd din cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Probabil, alertarea acesteia și desfășurarea de activități ulterioare au loc în cadrul verificării inopinate a Trupelor Regiunii Militare Centru, care a început pe 24.06.2019.

Este posibil ca la verificare să mai participe și alte structuri din Regiunea Militară Sud, precum și nave de luptă ale Flotei ruse din Marea Neagră sau Flotilei din Marea Caspică.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s