Înlocuirea militarilor în termen de pe navele rusești din Marea Mediterană

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 23.06.2019, că, în timpul activităților planificate pentru campania de încorporări de primăvară, s-a realizat înlocuirea militarilor în termen din cadrul echipajelor navelor Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), care îndeplinesc misiuni în Marea Mediterană.

Militarii care au îndeplinit termenul de executare a serviciului militar obligatoriu au fost aduși din zona maritimă îndepărtată la Sevastopol.

O parte dintre militarii trecuți acum în rezervă și-au exprimat intenția de a încheia un contract cu Ministerul Apărării și de a continua serviciul militar în calitate de militari angajați pe bază de contract.

În prezent, de pe navele și unitățile FRMN au fost trecuți în rezervă aproximativ 40% dintre militarii în termen, care au fost înlocuiți cu militari încorporați în această primăvară.

În total, în timpul campaniei de încorporări de primăvară din anul 2019, în cadrul FRMN au fost încorporați aproape 2.000 de militari în termen.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Forțele principale ale Grupării navale operative din Marea Mediterană a Forțelor Navale ale Federației Ruse includ patru platforme purtătoare de rachete de croazieră de tip Kalibr, între care două submarine și două nave de suprafață (o fregată și o navă mică purtătoare de rachete). Trei dintre aceste platforme aparțin FRMN și una face parte din Flotila din Marea Caspică. Este vorba despre sumbarinele Stary Oskol și Krasnodar, fregata Amiral Grigorovici și nava mică purtătoare de rachete Veliky Ustiug.

Însă, aceste submarine și nave de suprafață au echipajele formate numai din militari angajați pe bază de contract. Probabil, militarii în termen care au fost înlocuiți provin de pe navele auxiliare din componența Grupării navale operative din Marea Mediterană.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s