Aproximativ 150 de avioane și elicoptere din sudul Federației Ruse au fost alertate în cadrul verificării inopinate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 27.06.2019, aproximativ 150 de avioane și elicoptere ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană au fost pregătite pentru redislocarea pe aerodromuri operative, în cadrul verificării inopinate a nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Centru, care se desfășoară la ordinul președintelui rus, Vladimir Putin.

În prima etapă a verificării, marile unități de aviație au fost trecute în stare de pregătire pentru luptă deplină, iar tehnica a fost pregătită pentru zbor. Avioanele și elicopterele au fost alimentate și au fost instalate mijloacele aeriene de distrugere. Serviciile de la sol au asigurat verificarea pregătirilor pentru redislocare.

Anterior, Flotila din Marea Caspică a Regiunii Militare Sud a fost alertată în cadrul verificării inopinate. La activitățile din cadrul aceasta participă 35 de nave, între care fregata Tatarstan, navele mici purtătoare de rachete și artilerie Grad Sviyazhsk, Uglici, Astrakhan, Volgodonsk și Makhacikhala, dragoare, vedete de artilerie și nave auxiliare, precum și 1.500 de militari.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trupele din Regiunea Militară Sud acordă sprijin Trupelor din Regiunea Militară Centru în timpul asigurării securității militare în Asia Centrală.

Este de remarcat faptul că din sudul Federației Ruse au fost alertate componente din toate cele trei categorii de Forțe Armate, respectiv Forțe Terestre, Forțe Aerocosmice și Forțe Navale.

În prima fază a fost alertată Brigada 20 Infanterie Moto – Volgograd din cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk, ulterior Flotila din Marea Caspică și acum mari unități ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Activitățile au o amploare foarte ridicată și se desfășoară la doar câteva zile după ce peste 100 de avioane și elicoptere din sudul Federației Ruse au participat la exercițiul de comandament și stat major al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s